top of page
Diplomering

Sinds 2017 ben ik gestart als zelfstandig kraamverzorgende. Na 9 jaar met veel plezier bij een groot kraambureau te hebben gewerkt, vond ik het tijd om als zelfstandige aan de slag te gaan. Om nog meer persoonlijke invulling te kunnen geven in het werk waar mijn hart ligt.

Ik ben een gediplomeerd kraamverzorgster, aangesloten bij het Kenniscentrum Kraamzorg KCKZ. Daarvoor moet ik mijn kennis up to date houden en volg ik diverse scholingen. Borstvoeding, Kinder-EHBO en reanimatie staan bovenaan.

 

Mijn kennis en ervaringen met de laatste ontwikkelingen in kraamzorg zijn altijd up to date.

Mijn verhaal

 

Mijn naam is Esther, ik ben inmiddels alweer 50 jaar. Ik ben moeder van twee grote zoons van 23 en 22 jaar. Ik kom zelf uit een groot gezin en ervaar dat als een enorme zegen.

 

Baby's, kinderen en zorgen voor elkaar, het zat er al vroeg in. Op een gegeven moment zei een vriendin tegen mij: "Waarom maak je van je hobby niet je beroep?" 

Zo gezegd, zo gedaan en sinds 2008 ben ik een enthousiaste kraamverzorgster, die met hart en ziel haar werk doet. Met heel veel plezier deed ik de opleiding en inmiddels heb ik bij veel gezinnen gekraamd en ervaring opgedaan.

 

Ik vind het geweldig als gezinnen kunnen terugkijken op een een kraamweek, waarin ze veel hebben geleerd, konden herstellen van de bevalling en klaar zijn om zelf verder te gaan.

 

Ik vind het belangrijk om professionele zorg te leveren en daarbij volledig gericht te zijn op jullie persoonlijke situatie en behoeften. Ik houd van een open en respectvolle communicatie, want: 

Samen maken we jullie kraamweek onvergetelijk.

Geïnteresseerd geraakt? Neem contact met mij op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek! 

Werkgebied
De regio Alkmaar - Haarlem

Aerdenhout

Alkmaar

Beverwijk

Bloemendaal

Castricum

Driehuis

Haarlem

Heemskerk

Heemstede

Heerhugowaard 

Santpoort

Velsen

Velserbroek

Vogelenzang

IJmuiden

Zantvoort

Zit jouw woonplaats hier niet bij? Vraag mij dan naar de mogelijkheden. 

bottom of page